OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Utazás és szállás

A Zsóry Hotel Fit*** wellness hotel és termál fürdő a bükkalján, a matyóföld szívében, ahol minden korosztály élvezheti a wellness hétvégék csodálatos vonzását. A szálloda gyógyít és regenerálja a fáradt városi embereket, időseket és fiatalokat egyaránt.

A wellness szálloda regeneratív eszköztárában megtalálható a finn és infraszauna, az ellenáramoltatásos fedett medence, a pezsgőfürdő a sókamra és az örvényfürdő egyaránt. Emellett olyan igénybe vehet lazító, talp, sport, arc, frissítő, kényeztető, gyógy és gyógynövényes masszázst egyaránt.

Wellness szállodánkban nagyrészt megfáradt városiak érkeznek, egyaránt belföldről és külföldről, párok és családok. Konferencia termünkben megrendezhetők céges rendezvények, így a vállalati szektor részére egyaránt vonzó a szállodánk.

A szálloda wellness és spa szolgáltatásokat nyújt. A hotel közvetlen közelében lévő Zsóry gyógyfürdő, izom és izületi betegségek gyógyításában, a szervezet regenerálódásában segít. A wellness szálloda túrák és gasztro-rendezvények megszervezésében is segédkezik. Konferenciák illetve céges rendezvényekre is van lehetőség, a több mint 150 fő befogadására alkalmas konferencia teremben.

A wellness szálloda Mezőkövesd határában, a Zsóry termálfürdő közvetlen közelében helyezkedik el.

Leave a Reply