OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A 2003 óta működő Eastside Kft. munkatársai már több mint 220 weboldal elkészítésének a tapasztalatával látnak hozzá minden újabb weblap elkészítéséhez. Ez alatt a kilenc év alatt azt tapasztalták, hogy az eredményesen működő weboldalhoz ma már a grafikusi és programozói képességek mellett online marketing, keresőoptimalizálási és szövegírói képességekre is szükség van.

Olyan weboldalakat készítünk, ahol a munka az igények pontos felmérése, és a versenytársak vizsgálata után a honlap céljának a meghatározásával indul, és a célcsoport és a forgalmazott termékek ismeretében a célérték Google Analyticsben való beállításáig tart. Ezzel természetesen nincs vége a munkának, mert a visszajelzések alapján javítani kell a weboldal gyermekbetegségeit és igény szerint folyamatosan növelni a látogatottságát.

Olyan kis és középvállalkozásoknak készítünk céges weboldalakat, akik tisztában vannak azzal, hogy az eredményes webes jelenlét tőlük is folyamatos munkát kíván. A siker érdekében hatékonyan működő csapatként szívesen dolgoznak együtt a honlapjuk készítőivel.

A látogatók a weben is egyre immunisabbak az ajánlatokra, csökken az oldalon eltöltött idő, és nő a lefordulások aránya. Ezért a weboldalak figyelemfelkeltő hatását és meggyőző erejét növeljük a látogatónak szóló célzott üzenet meghatározásával, és az értékesítési útvonal megtervezésével. Mindez a tervezett konverziós érték nagyságának a megőrzésére szolgál a honlap folyamatosan növekvő látogatottsága mellett is.

Azt tapasztaljuk, hogy ügyfeleink weboldalainak eredményes működéséhez egyre fontosabb a rendszeres személyes kapcsolat, ezért elsősorban budapesti és Budapest környéki vállalkozások weboldalainak működtetésében tudunk igazán eredményesek lenni.

Leave a Reply