OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Cégünk víztisztító berendezések telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Az amerikai PurePro és a koreai Coolpex cég víztisztító berendezéseit forgalmazzuk. Áruházunk széles választékát kínálja a legkülönbözőbb fajta víztisztító készülékeknek, szűrőbetéteknek és egyéb szerelékeknek.

Áruházunkban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb víztisztító készüléket. Háztartási víztisztítóink teljesen kiszűrik a csapvíz minden szennyeződését. Asztali víztisztítóink is kiszűrik a legtöbb szennyeződést a csapvízből. Kis helyen elférnek, hordozhatóak. Zuhanyszűrőink a zuhanyzás utáni bőrviszketést szüntetik meg. Szűrőbetét nálunk a legtöbb forgalmazott víztisztítóhoz kapható.

Víztisztító berendezéseinket mindenkinek javasoljuk, attól függően kinek mire van szüksége. Ha valaki alapos víztisztítást szeretne háztartási víztisztítóinkat javasoljuk. Ha valaki csak ihatóvá és kellemes ízűvé szeretné tenni a vizét asztali víztisztítónkat javasoljuk, ha pedig nem akarja, hogy bőrviszketése legyen zuhanyzás után, zuhanyszűrőinket javasoljuk.

Az ozmózis víz csökkenti a vérnyomást, leszedi a fogkövet, leoldja az erekből a lerakódásokat, csökkenti az ízületi panaszokat, tisztítja a szervezetünket.

A termék megrendelhető honlapunkon, valamint Budapest, 1108. Tavas út 3 szám alatt.

Leave a Reply