OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Utazás és szállás

Egy szálloda messze a város zajától, mégis elég közel ahhoz, hogy Budapesten minden karnyújtásnyi távolságra legyen. Idilli környezet a kikapcsolódáshoz, és az egyedülálló kaqun víz kedvező hatásainak élvezetéhez. Ideális esküvői és rendezvény helyszínt biztosítunk minden kedves érdeklődőnek. A reptér könnyű elérhetősége tökéletes helyszínt biztosít üzleti konferenciák lebonyolítására. A négy csillagos szálloda kényelmes és tágas szobáiban senki nem fog csalódni. Várunk szeretettel minden régi és új vendéget!

szálláshely szolgáltatás
konferencia
esküvőhelyszín
céges rendezvényhelyszín
kaqun fürdő

Bárkinek, aki felüdülésre vágyik karnyújtásnyira Budapesttől.

Jelenleg egyedülálló kínálatunk egyik alappillére a KAQUN vízterápia, amelynek ismertsége a vendégek körében kevésbé elterjedt, de annál hatékonyabb.

A KAQUN víz speciális úton előállított, magas és stabil oxigéntartalmú víz, mely ivó és fürdő kúra formájában vehető igénybe.
Az önkénteseken végzett klinikai vizsgálatok eredményei az immunrendszer jelentős megerősödését igazolták.

A Vis Vitalis Medical Wellness Hotel**** Kerepes központjában, Budapesttől kevesebb, mint 15 perces autóútra, a Liszt Ferenc Repülőtértől alig 20 percre található.
A szálloda megközelíthetősége kiváló, mivel az M0-ás autópálya Kistarcsa lehajtójánál Gödöllő irányában haladva könnyen elérhető.
Címünk:
Kerepes, Szabadság u. 102.

Leave a Reply