OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Egyéb kategória

Az Északautó.hu használtautó hirdetési portál 2003-ban indult, az országban az elsők között. Az elmúlt 8 évben több ezer eladó használtautó talált gazdára, melyet magánszemélyek vagy autókereskedők hirdettek meg az oldalon.

A használtautó kereső segítségével, egyszerűen megtalálható a keresett autó, de az ingyenes használtautó figyelő funkció is segíti az autó vásárlókat. Magánszemélyek részére a használtautók meghirdetése ingyenes, a feladott autóhirdetéseket ki lehet emelni SMS-sel, mely megjelenik a főoldalon és az autó találati listák elején is. A beérkező használtautó hirdetéseket minden nap ellenőrizzük.

Az oldalon található hirdetések zömét Borsod, Heves, Szabolcs megyéből adták fel, de számos budapesti autó hirdetése is szerepel az oldalon. Mint tudjuk, egy jó autó vétel esetén érdemes lehet messzebb is elutazni. Így tulajdonképpen az Északautó megoldást kínál minden autóvásárlás előtt álló magánszemélynek.

Bárki, aki meghirdeti autóját, jó eséllyel találhat vevőt, hiszen számos olyan keresőoptimalizálási munkát végeztünk az oldalon, melynek köszönhetően az autókat a Google keresőből is jó eséllyel megtalálhatják, anélkül, hogy az index oldalra kellene előbb látogatnia az érdeklődőnek.

Az oldalt miskolci székhelyről üzemeltetjük, legtöbb autókereskedő partnerünk észak-kelet magyarországi, de vannak budapesti partnereink is. De online autóadatbázis lévén, bárki megtalálhatja az oldalt, akár a szomszédos országokból is.

Leave a Reply