OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A Csibi Tibor Export-Import Kereskedelmi Vállalkozás által működtetett webáruház kiváló minőségű és gazdaságos háztartási és ipari tisztítószereket valamint Holt-tengeri kozmetikumokat forgalmaz.

A webáruházban széles körben vásárolhatnak tisztítószereket, ezen belül mosóporokat, öblítőket, ablaktisztítókat, zsíroldókat, mosogatószereket,stb. Ezen a termékcsoporton kívül Holt-tengeri kozmetikumokat, arc-, haj-, test-,kézápoló kozmetikumokat találnak a vásárlók.

Minden háztartásnak és szépségápolással foglalkozó dolgozói rétegnek ajánljuk a termékeinket. Vállalkozásoknak, cégeknek, melyek gondoskodnak a dolgozóik munkaruhájának tisztíttatásáról.

Termékeink segítségével hatékonyabbá válik az otthoni ruhatisztítás háztartásbeli takarítás valamint a tisztálkodáshoz is nyújtunk olyan termékeket amelyeknek a használata a test tisztán tartását és ápoltságának szintjét növeli.

Főleg internetes értékesítéssel foglalkozunk, de mintaboltunkban folyamatosan bővülő termékkínálattal rendelkezünk, melyeket meg lehet tekinteni. Tanácsot e-mailen, telefonon keresztül tudunk adni ügyfeleinknek.

Leave a Reply