OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Címkék:

Méhpempő gyártás és forgalmazás. A méhpempőt az Erdélyi anyavállalattól kerül Magyarországra, ahol a Méhpempő.hu csapata felelős a termék megismertetéséért és forgalmazásáért.

Termékünk a tiszta méhpempő, melyet egyenesen a kaptárból nyerünk ki és helyezzük az üvegcsékbe. Ezen túlmenően méhkenyér illetve virágpor is kapható boltunkban, melyek hasonló, de néhány területen speciális tulajdonságokkal bírnak mint a méhpempő.

A méhpempő meddő pároknak, lombikbébi programok előtt vagy alatt állóknak nyújt segítséget, mivel méregteleníti a szervezetet. Segíthet fáradsággal küszködőknek illetve idegrendszeri problémáktól szenvedőknek.

A méhpempő főként meddőségi menstruációs és alacsony megtermékenyítő képességi problémák esetén nyújt segítséget. Ezen túlmenően az idegrendszeri problémákat is jól lehet vele kezelni. Sokan használják a pempőt arcpakolásokba bőr feszesítési céllal.

A méhpempő és a méhkenyér a weboldalunkon keresztül vagy telefonon vásárolható meg. A csomagokat 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk bárhova Magyarországon.

Leave a Reply