OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Vállalkozásunk tiszta méhpempő előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A méhpempő a 20. században került újra a figyelem középpontjába, ugyanis hihetetlenül hatékony méregtelenítő, roboráló, energetizáló és gyógyhatását fedeztük fel. A tiszta méhpempő az ókorban 5x drágább volt mint az arany.

Kizárólag tiszta méhpempőt forgalmazunk, 10, 25 és 100 grammos kiszerelésben. A tiszta méhpempő jóval hatékonyabb mint a kevert méhpempő, mely leginkább elterjedt a hazai piacon.

A méhpempő táplálékkiegészítő legfőbb gyógyító területe, a terhesség elősegítése, potencia növelés, olyan betegségek gyógyítása mint az Alzheimer-kór, a rákkal szembeni küzdelem hatékony felvétele, illetve az általános szervezet erősítés és méregtelenítés. Ennek okán a méhpempőt korosztálytól függetlenül bárki fogyaszthatja, csupán a magas vérnyomással küzdők kell odafigyeljenek. Aki gyomor gondokkal küszködik, mint például a gyomorfekély, ajánlott nem lenyelnie a méhpempőt, ugyanis erős savas tulajdonsággal rendelkezik, a benne lévő aminosavak okán.

A méhpempő több mint 25 betegség és válfajainak gyógyításában segít. Legfőbb felhasználási területe az energetizálás, tehát egészséges emberek is gyakran fogyasztják. Erőt és energiát ad.

A méhpempő táplálékkiegészítő weboldalunkon keresztül rendelhető. A kiszállítás csak kizárólag Magyarország területén történik.

Leave a Reply