OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

THULE Márkabolt – Budaörs – Thule Sweden termékek forgalmazása, 5 év garanciával! Thule a csomagtartó rendszer, amely megnöveli autója szállítóképességét. A Thule már évtizedek óta segíti az autósok millióit világszerte, hogy elindulhassanak felfedezni egy tágasabb világot.

Thule tetőbox típusok széles kínálata, több színben és méretben. Thule kerékpártartó vonóhorogra, tetőre és hátsó ajtóra. Thule tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek minden autóra. Egyszerűen szerelhető és minőségi alapanyagokból készült Iceman hólánc és Thule hólánc minden kerékméretre. Thule vízi sporteszköz szállítók, a kajak kenu, szörf biztonságos szállításához és egyéb praktikus Thule autós kiegészítők értékesítése.

Utazóknak, outdoor sportokat kedvelőknek vagy azon autósoknak akik kinőtték autójuk szállítási képességeit; egy új, nagyobb autó vásárlása helyett költség kímélőbb megoldás jelent egy praktikus Thule rendszer.

Amit el tud képzelni, azt a Thule csomagtartó rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése Önnel lehet, bármerre is indul. Kérje szakembereink tanácsát, akik segítenek kiválasztani az Ön igényinek leginkább megfelelő Thule kiegészítőket.

THULE Márkabolt – Budaörs – Üzletünk Budaörs szívében, a Budapesti út 30-32. szám alatt található. Tágas udvarunkban ingyen parkolhat! Könnyen megközelíthetőek vagyunk akár Budapest, Budaörsi út irányából akár az M1/M7 autópálya irányából! Tel.: +36 (70) 455-2089

Leave a Reply