OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Nun Monika újságíró, online marketig manager. Reklámügynökségi kreatív munka mellett újságírással is foglaloztam. Jelenleg projekt megbízásokat vállalok, illetve tanácsadást, szövegírást. Keresőoptimalizálással két éve foglalkozom.

Szövegírás. Induló weboldalak koncepciójának kialakítása, elkészült, de kevés szöveges anyaggal rendelkező oldalak felturbózása, illetve működő oldalak frissítése keresőoptimalizált szövegekkel, cikkekel.
Online marketing tanácsadás. Ha nincs saját marketingese, alkalmi munkákra, projektekre hívjon gyakorlott szakembert!

Kis és közepes cégek számára jelent a szövegírás szolgáltatás segítséget, de dolgozom együtt grafikai és webfejlesztő vállalkozásokkal is, mint projekt résztvevő. Online magazinok, portálok mellett akár nyomtatott szövegek írását is vállalom.

A kisebb cégeknek, akiknek nincs saját marketingigazgatójuk legtöbbször probléma a honlap szövegezése. Legtöbbször nem a megfelelő indíttatású kolléga próbálkozik, vagy olyanokra hallgatnak, akik csak reklámfelülete akarnak értékesíteni.
Folyamatosan friss tartalommal érdekessé és vonzóvá teszem cége weboldalát, mind a látogatók, mind a keresőrobotok számára. Az érdeklődők vásárlóvá konvertálásában is sok segítséget ad a jó szöveg.
Az érdekes és egyedi tartalom a legjobb SEO eszköz!

A szövegírás nem helyhez kötött szakma. Online egyeztetés után gyors és hatékony segítséget tudok adni bárhova. Ha személyes találkozó szükséges, akkor Budapest és környékén meglátogatom, de egy skype konferencia legtöbbször elég szokott lenni. A szövegírás mellett keresőoptimalizálási és egyéb online marketing tanácsadásra is lehetőség van.

Leave a Reply