OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Utazás és szállás

A kizmantravel.hu szinte új korszakot nyit a szálláskínálat hatékonyságának fokozása valamint a hozzá kapcsolódó vendégigények magas színvonalú kielégítése terén. Az újszerű vállalkozás egyik ma már hagyományosnak mondhatótól eltérő törekvése a minden irányban ható “elektronikus marketing diplomácia,” mely az online piac korszerű működtetésében és a résztvevők kapcsolatteremtését támogató elektronikus megoldások hatékonyságában mutatkozhat meg.

Az elektronikus szállásadó ipar ellátás szemléletű technológiájának lényege, hogy a hagyományos kereskedelmi ismereteket elektronikus értékesítési kontextusba ágyazva új megoldásokkal felfrissítve, hatékonyabbá téve tudjuk felhasználni. Ezzel a kizmantravel.hu médiaprojekt az érdekeltek összességének kíván kielégítő népszerűsítő és automatikus vendégszervező megoldásokat teremteni.
Mindezt összevetve leszögezhetjük, hogy elsőrendű, teljes körű szakmai összpontosításra késztető célunk, ügyfeleink versenyképességének számokban is kimutatható fokozása.

Fellépésünkkel új rendkívül dinamikus piacot nyitunk a szállásadók és vendégköreik számára.

Hisszük, hogy megoldásainkkal olyan terület jelenik meg a hazai piacszervezési törekvések között, amelyet méltán nevezhetünk hiánypótlónak. Az új szemlélet nyújtotta eszközrendszer jelentősen hozzájárulhat a szállásadói reklámköltségek nagymértékű csökkentéséhez, ugyanakkor a szállásadói forgalom növekedéséhez.

Amit szolgáltatásaink színvonalának és hatékonyságának fokozásához ajánlani tudunk:

* Automatikusan és nonstop működő online reklámaktivitás
* Költséghatékonyabb és dinamikusabb piaci megjelenés
* Folyamatkövető adminisztráció
* Folyamatos és hasznos statisztikai kimutatás
* Lényegesen alacsonyabb költségterheket
* Ingyenes piaci jelenlétet!
* Hatékony elektronikus képviseletet
* Az érdeklődőkből valós megrendelőket előállító online aktivitást
* Hatékony direktreklám ráerősítést
* Központi ügyfélszolgálatot
* Tervezett reklámhatékonyság fokozó megoldásaink fokozatos beépítését a médiarendszerünkbe
* A követelményeknek való megfelelést
* Folyamatos kutatást és fejlesztést, melynek eredményességét tekintve

Ügyfeleink visszajelzéseire is számítunk

Utazás-Üdülés jó áron, a Kizman Travel portálon!
Magyarország legjobb turisztikai programjaiból és csomagajánlataiból válogathat kedvére! Budapest, Balaton, Tisza-tó, Velencei-tó, Fertő-tó, Nyugat-Magyarország, Észak–Magyarország, Bükk, Mátra, Börzsöny stb.
Sok olcsó szállás, akció, hotel, szálloda, apartman, wellness és fürdő várja Önt! Iratkozzon fel hírlevelünkre és havonta megnyerhet egy 3 nap 2 éjszakás csomag ajánlatot valamelyik Partner-szállodánkban.
www.kizmantravel.hu

Partnereink minden magyarországi szálláshely, mely szeretné úgy hirdetni a szolgáltatását, hogy nem fizet ki előre borsos összegeket, hanem olcsó, jó minőségű szolgáltatásunkon keresztül csupán a létrejött foglalások után fizet jutalékot.
Ügyfeleink minden olyan szálláskereső, aki használja az internetet és kényelmesen, gyorsan, akár azonnal le akarja tudni a szálláskereséssel-és foglalással kapcsolatos nyűgöket.
A kizmantravel.hu szálláskereső alkalmas konferenciatermek lefoglalására és céges, vállalati rendezvények helyszíneinek keresésére is.

Szálláskeresésre, olcsó szállás megtalálására, szállásfoglalásra, ajánlatkérésre, hotel, apartman, wellness, vendégház keresésre a Balaton, a Mátra, a Bükk, a Fertő-tó, a Velencei-tó a Tisza-tó, Sopron, Eger, Budapest és bármely magyar település szálláshelyei között.

Szolgáltatásunk nemcsak az interneten érhető el, jelen vagyunk kiállításokon, vásárokon és egyéb rendezvényeken is. Partneroldalainkon keresztül az egész világot behálózzuk, jelenleg is 17 országban működnek a kizmantravel portálok!

Leave a Reply