OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A Radiocare® krém forgalmazója: FairVita Kft.

A Radiocare-t kifejezetten a sugárterápia okozta bőrgyulladás megelőzésére és kezelésére fejlesztették ki, valamint napégésre is kiválóan alkalmazható.

Patikáknak: Amennyiben szeretné forgalmazni a Radiocare sugárterápiás krémet, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Személyeknek: A termék megrendelhető weboldalunkról!

A bőrgyulladás az egyik leggyakoribb mellékhatása a sugárkezelésnek. A betegek 80-90%-át érinti és a sugárkezelés megkezdése után 2-3 héttel jelentkezik. A legfőbb probléma az, hogy ha bőrgyulladás (radiodermatitis) alakul ki, a kezelést be kell szüntetni. Minden egyes sugárkezelés nélküli nap 1,5%-kal csökkenti a tumor kezelésének eredményességét, ezért nagyon fontos a radiodermatitis megelőzése és kezelése!

A Radiocare sugárterápiás krém aktív hatóanyaga a Cryptomphalus Aspersa tisztított nyálkája, rövidített néven a CAS. A CAS erős regeneráló és antioxidáló hatású, mely segít megvédeni a bőrt az agresszív külső behatásoktól, mint például az égés és az ionizáló sugárzás. Segíti a bőr kollagén újratermelődését (semelyik más molekula nem képes erre) és a hámosodás folyamatát. Emiatt napégésre is kiválóan alkalmazható a Radiocare krém, mindezt irodalmi adatok is bizonyítják. Megnyugtatja és táplálja a sérült bőrt, fokozza a rugalmasságát és puhaságát még a legérzékenyebb bőr esetében is.

A Radiocare sugárterápiás krém orvosi tisztaságú termék, hatásosságát és tolerálhatóságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Megrendelhető weboldalunkról!

Leave a Reply