OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

Názov Advocatus v maďarskej verzii DLA Piper prvé právne blog. V súčasnosti existujú tri záznamy o odborné riešenie maďarských partnerov DLA. Ide o rozpočtových pravidlách, a munkajog valamint az internet és a közösségi média legújabb kérdéseinek szegmensei.

Az Advocatus blog iránytűként szolgál az átalakulóban lévő világban mindazok számára, akik közérthető formában szeretnének jogi kérdésekben tájékozódni. DLA Piper v deň čelia prevádzkovatelia globálne výzvy.

Profesionálne riaditeľov blog, felelős döntéshozók és szakemberek számára készül. Olvasóink, akik megbízható jogi ismereteket keresnek, ale nie je nutné ísť podľa odsekov boncolgatásában, Tu môžete nájsť veľa.

bejegyzésekben jelenleg három szakterülettel foglalkoznak a DLA magyarországi partnerei. Ide o rozpočtových pravidlách, a munkajog valamint az internet és a közösségi média legújabb kérdéseinek szegmensei. A blog Adatvédelem, TO, IP vo svete internetu a vznikajúce právne otázky pod lupou, így például a felhőszolgáltatás adatvédelmi kérdéseit, vagy a közösségi oldalak körül kialakult jogi vitákat vizsgálják. AZ IT terület jogi kérdéseinek bebarangolásán túl az olvasó tájékozódhat a PTK, a munka törvénykönyve és a felmondás kérdéseiben is.

A DLA Piper globális jogi iroda, amely 4200 ügyvédet foglalkoztat Amerika, Ázsia, Európa és a Közel-Kelet több mint 30 országában, biztosítva ügyfelei jogi problémáinak magas szintű megoldását.

Leave a Reply