OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Címkék:

A rózsagyökér évezredek óta használt gyógynövény, melynek pozitív hatásait vizsgálatok igazolják. Különleges, hiszen nemcsak egyes betegségek ellen hatékony, hanem ott fejti ki gyógyerejét, ahol a szervezetnek arra szüksége van. Átfogó védelmet biztosít, a betegségek megelőzésében és a gyógyulás elősegítésében is fontos szerepe van.

A rózsagyökér erős antioxidáns, sejtszinten véd a káros hatások ellen. Karbantartja a keringési rendszert, óvja az erek állapotát, csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. A rózsagyökér emellett kiváló teljesítményfokozó, növeli a fizikai, a szellemi, sőt még a szexuális teljesítményt is. A rózsagyökér depresszió ellen is ajánlott.

Mindazoknak, akik szeretnének tenni egészségük érdekében

A rózsagyökér azon ritka gyógynövények egyike, melyek ott fejtik ki hatásaikat a szervezetben, ahol arra szükség van. Rendkívül sokoldalúan védi az egészséget. Antioxidáns hatásával hatékony a betegségek megelőzésében és az öregedési folyamatok késleltetésében, javítja a keringést és az erek állapotát, valamint segít leküzdeni a stressz káros hatásait.

Székhelyünk Pusztaszabolcson van, de megrendelését az ország bármely részére eljuttatjuk

Leave a Reply