OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

A Dósa Árnyékolástechnika, – ügyvezetője Dósa Géza – már több mint 15 éves tapasztalattal a háta mögött foglalkozik redőny és más árnyékolók beszerelésével és széles körű forgalmazásával.

Nálunk több mint 120féle redőny alkatrész és késztermék megtalálható, könnyen kiválasztható szín, méret és darabszám szerint. Telefonos ügyfélszolgálattal rendelkezünk, illetve a saját kezű redőny javítás elvégzéséhez mérési és felszerelési segédletekkel állunk a vásárlók rendelkezésére.

Árnyékolástechnikai termékeinket és szolgáltatásainkat magánszemélyeknek és cégeknek is kínáljuk, a kisebb és nagyobb igényeket egyaránt teljesítjük.

A webáruházból történő rendeléssel a vásárló több előnyhöz is jut. Egyrészt hamarabb hozzájuthat az árnyékolóhoz vagy annak alkatrészéhez, mint egy redőnyös esetében, másrészt megspórolhatja a munka- és kiszállási díjat, mivel a segédletekkel önállóan is elvégezhető a redőny javítás.

A termékek megrendelhetők a Redőnyalkatrész webáruházból telefonon és e-mailben is. Lehetőség van készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetésre is. A termék átvehető személyesen, illetve postai vagy futárszolgálaton keresztül.

Leave a Reply