OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

PS:PRovocative Communications PR-ügynökség

Petrányi & Széll PRovocative Communications Kft. egy budapesti marketingkommunikációs és PR tevékenységet végző ügynökség. Legfontosabb szolgáltatásai közé tartozik a keresőmarketing és az egyéb online kommunikációs megoldások. 2010-ben alakult, azóta több szakami elismerést, díjat is szerzett.

Kis-, közép- és nagyvállalatok számára egyaránt nyújtunk szolgáltatásokat. A ügyfelek számára minden esetben úgy alakítjuk ki a kampányokat, hogy alaposan megismerjük az általa kínált szolgáltatásokat, termékeket.

Egyidejüleg vállaljuk új honlapok fejlesztését, már létező honlapok újratervezését, illetve ezek optimalizását, hogy az oldal hatékonyan működjön az internet világában. Célun nem az, hogy minél nagyobb összegeket nyerjünk el az ügyfelektől anélkül, hogy munkánk valóban eredményt ért volna el. Minden esetben az elégedett ügyféli visszajelzésekre törekszünk.

Az ügynökség székhelye Budapest. Pontos cím: 1092 Budapest, Ráday u. 41. I. em. 18/A. Telefonszámunk: +36-1-782-4246, email címünk: info@psprovocative.com

Leave a Reply