OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Az igazihaj.hu póthajak kereskedelmével foglalkozó egyéni vállalkozás. Cégünk 2010-ben alakult, de 2012-ben bővítettünk profilt. Kizárólag emberi hajakat forgalmazunk, professzionális felhasználásra. Prémium minőségű indiai és európai hajainkra származási és minőségi garanciát is vállalunk, hogy vásárlóink a legnagyobb biztonságban juthassanak hozzá legújabb divat-kiegészítőjükhöz. Bejáratott beszállítói háttérrel, és jól kiépített üzleti kapcsolatokkal is rendelkezünk. Bővülésünk célja, hogy még szélesebb körben tudjuk értékesíteni a prémium minőségű hajakat, elérhető áron.

Prémium minőségű indiai és európai póthajak kereskedelme. Hajaink egyező szálirányúak, a kötelező tisztítási procedúrán kívül vegyszer kezeléstől mentes, professzionálisan feldolgozott póthajak.

Elsősorban végfelhasználóknak, a divat szerelmeseinek ajánljuk termékeinket, azonban nagykereskedelmi szinten fodrászatokat is ellátunk póthajakkal.

Elrontott frizura, ritka vagy rövid haj esetén ajánljuk póthajainkat, melyek észrevétlenül illeszkednek igazi hajhoz. Divatos kiegészítőként alkalmi viseletnek is tökéletes, egy-egy estére, hogy a viselője kitűnjön a tömegből.

Első sorban internetes kereskedés vagyunk, de telefonon és személyesen is állunk rendelkezésére.

Leave a Reply