OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Cégünk, a Party Line Kft. 2011-ben alakult meg.
A létrehozás ötlete szikraként pattant ki, hogy olyan területen dolgozzunk, mely a környezetünknek szórakoztató, szemet gyönyörködtető élményt –nekünk pedig hivatásélményt nyújtson.

Ekkor találkoztunk a piacon (minden túlzás nélkül) a legvidámabb termékskálával, a partykellékek elképesztő áradatával. Így azonnal kialakult célkitűzésünk is:

„Minden korosztálynak, minden alkalomra maradandó élményt szeretnénk biztosítani, hogy az ünnepek és a jeles események felejthetetlenek legyenek!”

Ahhoz, hogy célunk megvalósuljon és Partnereink, illetve Vásárlóink elégedetten gondoljanak vissza ránk egy-egy rendezvény után, nemcsak a termékek forgalmazására, de a használatukra, azaz egy új érték létrehozására is nagy hangsúlyt fektetünk.
Így tehát megtanultuk: a léggömbdekoratőrködés fortélyainak elsajátítása elengedhetetlen szolgáltatásaink tökéletesítéséhez, és tréningekkel, elméleti/gyakorlati tanulással tartjuk is magunkat ehhez a folyamatos fejlődéshez.

A jövőben reméljük, hogy törekvéseinket még többen észreveszik, és örömmel működnek velünk együtt tovább kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

PARTY LINE – A PARTY NÁLUNK KEZDŐDIK!

Termékskálánk kimondottan úgy lett összeállítva, hogy mindenki megtalálja az igényének megfelelő kelléket, még ha csak egy apró ötletes ajándékról van is szó, illetve, ha egy komplett térdekoráció monumentálisabb kiviteleztetése is a cél.

Főbb profiljaink:
– fólia -és latex léggömbök (héliummal töltve is)
– egész évben aktuális alkalmak kellékei (születésnap, névnap, babaszületés, keresztelő, esküvő, évforduló, stb.)
– szezonális termékek (farsang, Valentin-nap, nőnap, anyák napja, gyermeknap, húsvét, ballagás/diplomaosztó, hallooween, mikulás, karácsony, szilveszter)
– dekorációs szolgáltatások
– hang-és fénytechnika

0-100 éves korig mindenkinek megtalálja a megfelelő terméket, még ha csak egy apró ötletes ajándékról van is szó, illetve, ha egy komplett térdekoráció monumentálisabb kiviteleztetése is a cél.

Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállaljuk dekorációk kivitelezését!

Nem csak üzletünkben tekinthetőek át termékeink, webáruházként is működő honlapunkon is böngészhet minden kedves érdeklődő.
Az információáramlás minőségében nincs különbség a két elérési pont között, minden kérdésére választ kaphat tőlünk.

Leave a Reply