OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A PÁ-JA Kft 15 éve foglalkozik építőanyagok kis- és nagykereskedelmével. Őrbottyáni telephelyünkön valamennyi forgalmazott termékünket meg is tekinthetik. Tüzépünkön mindent megtalál egy helyen az alapozáshoz szükséges anyagoktól a díszítőelemek minőségi választékával várjuk vásárlóinkat.

A pincétől a padlásig mindent megtalál egy helyen amire az építkezés során szükség lehet. Kezdve az alapozáshoz szükséges pincefalazóktól a falazáshoz nélkülözhetetlen téglákon, gerendákon, áthidalókon át a cserepekig, tetőszigetelő anyagokig és tetőtéri ablakokig. Végül a díszítőelemek, mint burkolólap, leier térkő és semmelrock térkő választék.

Termékeinket elsősorban magánszemélyeknek ajánljuk. Legyen szó új ház építéséről, felújításról, vagy kerti burkolat kialakításról nálunk mindent megtalál egy helyen.

Tüzép telepünkön minőségi építőanyagok gazdag választékával várjuk vásárlóinkat. Az általunk forgalmazott téglák kiváló hő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, a szabvány előírásoknak megfelelnek, külön hőszigetelést nem igényelnek. A tüzelés biztonságát a 33 év garanciális idővel rendelkező leier kémény rendszerek biztosítják.

Tüzép telepünk címe 2162 Őrbottyán Fő út 023/182, ahol valamennyi forgalmazott termékünk megtekinthető. Szolgáltatásaink közé tartozik az ingyenes anyagszükséglet kiszámítása a tervrajz alapján, építési szaktanácsadás, hitelügyintézés. Irodánkat 2112 Veresegyház Fő út 53 szám alatt találja.

Leave a Reply