OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

Lakberendező és enteriőrtervező szakemberek álltak össze, hogy egy online magazin segítségével információkkal, érdekességekkel, ötletekkel lássák el a lakberendezés szerelmeseit. A friss híreken, különlegességeken túl szívesen adnak további tanácsokat, vagy részt vesznek egy konkrét projekt kivitelezésében is.

Színtervezés, azaz az enteriőr színeinek tudományos igényű megválasztása, az ügyfél színpreferencia vizsgálatának eredményeit figyelembe véve.
Lakberendezés, azaz egy ház, vagy lakás otthonossá tétele.
Enteriőr tervezés, azaz egy épület egységes megjelenésének kialakítása.

A magazint olyan olvasóknak szánjuk, akiknek fontos az épített lakókörnyezetük, otthonuk szépsége, kellemessé tétele. Emellett bármilyen megrendelőnek állunk a rendelkezésére lakberendezési és enteriőr tervezési feladatok esetében.

Új beruházások esetében a helyiségek, terek optimális kialakításában és a megvalósításban nyújtunk segítséget. Adott ingatlan esetében pedig abban tudunk segíteni, hogy a lakás otthonosabb legyen.

Az online magazin – az internet hozzáférések segítségével – a világ bármely pontján elérhető. Személyesen elsősorban Budapesten és környékén dolgozunk, de több megrendelésünk volt balatoni nyaralók kialakítására is.

Leave a Reply