OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Utazás és szállás

Hanság Kapuja Alapítvány célkitűzése az ifjúságnak szervezett programokkal az állatok ismeretének, tiszteletének népszerűsítését, a felelős állattartásra nevelést, környezeti és természeti értékeink megismertetését, környezetbarát gondolkodásmód kialakítását szolgálja.

Osztálykirándulás alkalmával a kirándulók korosztályuknak megfelelő természetbarát programokon ismerhetik meg az élővilágot. Interaktív előadáson tapasztalják meg az állatok viselkedését és játékos vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat.

Gyermektáborban a táborozók testközelből ismerkedhetnek meg az állatokkal. Nagyítókkal kutatják és vadlesről figyelik az erdő élővilágát. Vetítéseken és előadásokon tapasztalják meg a természet és az állatvédelem fontosságát. Hagyományos kézműves tevékenységeket gyakorolhatnak.

Több éves tapasztalat alapján összeállított kirándulás programjainkat iskolai osztályoknak és óvodai csoportoknak ajánlatunk. Nyári időszakban szervezett állat és természetbarát táborokba elsősorban alsós diákokat várunk.

Osztálykirándulásra összeállított, jól bevált programjaink maradandó élményt nyújtanak az ide látogatóknak.
Nyári vakáció idején a gyermektáborban gondoskodunk a szabadidő hasznos eltöltéséről.

Az osztálykirándulások és gyermektáborok helyszíne a Hanság keleti részén, Mosonszentmiklós határán egy 40 hektáros erdővel körülvett, horgásztóval rendelkező háztáji és vadállatokat nevelő alapítványi tanya.

Leave a Reply