OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

Cégünk 2003 óta a reklámpiac egy speciális szegmensében az összecsukható és hordozható prezentációs eszközök, állványok, és display rendszerek gyártásával, importálásával, és nagykereskedelmével foglalkozik.
Ma már a Magyar reklámpiac meghatározó cége vagyunk ezen a területen.
Elsősorban a rendkívül piacképes beszerzési árakból adódó, kitűnő ár-érték arány az, ami egyre népszerűbbé teszi termékeinket. A kompromisszumnak esélyt se adunk a minőség rovására.
A több mint 150 millió forint értékű saját raktárkészletünk közel 60 féle termékünket teszi elérhetővé azonnal. Ezzel sok ügyfél álma teljesült, hiszen van minden tegnapra. Üzletpolitikánkban kiemelt hangsúlyt kap az innováció, így a termékfejlesztéseink révén az új termékek bevezetése is folyamatos.

Cégünk termékei olyan összecsukható és könnyedén hordozható reklámállványok, amelyeket reklám illetve marketing céllal alkalmazhat rendezvényeken.
Ezek a reklámállványok általában grafikus háttereket prezentálnak, de vannak prospektustartó állványaink, promóciós pultjaink is, és egyéb speciális kiegészítőink, alapanyagaink.
Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül pillanatok alatt, logikusan összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók, ezáltal könnyen szállíthatók és tárolhatók.
A még sok helyen alkalmazott fix rendszerek hátránya, hogy drágák, a szállításkor helyigényesek és nehezek, a telepítéskor pedig hosszas összeszerelést igényelnek szakemberek és szerszámok segítségével. Ezek mellett a mobil installációk egy új alternatívát kínálnak, ami nagyban leegyszerűsíti egy kiállítási stand vagy egy prezentáció kivitelezését, hiszen szerszám használata nélkül pillanatok alatt bárhol összeállíthatók. Összecsukott állapotukban nagyon kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók.

Az aktív piaci jelenlét nagyon fontos mindenkinek, aki távlatokban gondolkodik. Ebből adódóan mindenkinek ajánljuk termékeinket, aki szolgáltat vagy kereskedik, vagy egyszerűen ismereteket prezentál.
Bizonyított tény, hogy a nyilvános prezentációk olyan dekoratív eszközei, amelyek felhívják magukra a figyelmet.
Praktikus eszközök szinte minden rendezvényen, legyen az egy kiállításon való részvétel, egy új termék bevezetését kísérő eladáshelyi promóció ( kóstoltatás ), egy kiemelt időszakra prognosztizált ajánlat hirdetése ( karácsonyi akció ), egy termékbemutató, sajtótájékoztató, konferencia, eladáshelyi marketing, illetve bármilyen céges vagy privát rendezvény, stb..

Hogy miért érdemes ezeket az összecsukható display eszközöket alkalmazni? Mert például egy kiállítás alkalmával a legegyszerűbb kiállítási stand, azaz egy hátfal és két oldalfal építésének árából Ön több mobil installációt is vásárolhat, amik azon túl, hogy sokkal látványosabbak, a későbbiekben bárhol használhatók lesznek. Amennyiben egy kiállítási standot mobil prezentációs eszközökből épít fel, abban az esetben összecsukva egy kombi autóval tudja szállítani azt.

Termékeinket az egész ország területére forgalmazzuk, illetve igény szerint kiszállítjuk, postázzuk. Üzletágvezetőink és termékfelelőseink igény szerint díjtalanul ellátogatnak minden érdeklődőhöz, és mindenben állnak rendelkezésükre, legyen az szakmai tanácsadás, termékbemutató, stb…
Viszonteladói hálózatunk is van, ami régiónként gyorsabb ellátást biztosíthat egy-egy sürgős esetben.

Éljen a lehetőségeivel! Mi biztosítjuk hozzá a profi hátteret.
További információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz vagy termékfelelősünkhöz!
Ügyfélszolgálat:
Telefon: + 36 1 2153586
E-mail: nyomdaker@nyomdaker.hu
WEB: www.mobilpresent.hu

Termékfelelős: Szombathy Iván
Telefon: + 36 1 8812409
M.Telefon: + 36 20 3270477
E-mail: iszombathy@nyomdaker.hu

Ügyvezető Igazgató: Pálmai Ferenc
M.Telefon: + 36 70 3330333
E-mail: palmaif@mobilpresent.hu

Leave a Reply