OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Ölvedi Adrienn, masszőz és humanisztikus asztrológus. Hat éve foglalkozom asztrológiával. Segítek a hozzám fordulóknak utat találni, az élet problémákkal teli erdejében. 2012. áprilisától svéd masszázsra is várok mindenkit aki testi-lelki felfrissülést szeretne.

Humanisztikus asztrológiai tanácsadás: problémafókuszú. Három szinten vizsgálódom: – asztrológiai szint (bennünk rejlő énállapotok, ezek különbözőségeiből adódnak a felszínen is megjelenő problémák). – pszichológiai szint (karaktervédekezések, elfojtások, kivetítések, életszakaszok szerinti fixációk és az azokból adódó problémák megjelenése)
– rendszerdinmamikai szint: kinek, hol a helye a születési családban a hellingeri modell alapján)
Svéd masszázs: Ha a lelkünk egészséges a testünk is az: adja meg Ön is magának a svédmasszázs nyújtotta előnyöket.

Asztrológiai tanácsadás: mindenkinek aki meg tudja fogalmazni a problémáját kérdésként és kitölti a honlapomon megtalálható adatlapot.
Svéd masszázs: mindenkinek, aki szeretne ellazulni, kimozdulni a napi rutinból és eltölteni egy,- másfél órát testi-lelki feltöltődés céljából.

Asztrológiai tanácsadás: az Élet nevű bolygón az emberek nem tudnak probléma és feszültségmentesen élni. Mindannyian szorongunk (ki jobban, ki kevésbé) de a félelmünkkel szembe is tudunk nézni. Mihelyst ez megtörténik már nem is olyan félelmetes a probléma. Magunkra azonban a legritkább esetben látunk rá objektívan ezért kérünk segítséget a másiktól. Ebben ajánlom fel tudásom és tapasztalatom.
Svéd masszázs: vannak olyan emberek akik (énvédelmük érdekében) még nem állnak készen arra hogy megfogalmazzák, vagy esetleg szembe nézzenek a problémájukkal, viszont testi szinten szomatizálnak: elkezd fájni a hátuk, derekuk, csípőjük. Nekik és mindazoknak kívánok segíteni akiknek fontos a testi-lelki egészség és harmónia.

Személyesen:
Asztrológiai tanácsadás: 1065 Bp. Bajcsy Zs. út 7.
Svéd masszázs: 1205 Bp. Albert u. /b.
Telefonon: 06-30-816-2053
E-mailen: info@olvediadrienn.hu

Leave a Reply