OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

OldalGazda (azaz Jároli József) Magyarországon az elsők között kezdett el foglalkozni az online marketing egyik részterületével, a keresőoptimalizálással, így cége egyike azon rendkívül kevés magyarországi vállalkozásnak, akik kizárólag keresőmarketing szolgáltatásokkal foglalkoznak.

A weboldal jelenlegi állapota, a konkurencia helyzete és az elérendő célok ismeretében a keresőmarketing eszköztárából az ügyfeleink számára leghatékonyabb keresőmarketing technikákat választjuk ki, mint pl. Google optimalizálás, linkmarketing, keresőhirdetések

A kis- és középvállalkozásoktól kezdve, a webfejlesztő cégeken át a tartalomszolgáltatókig és online médiaügynökségekig bezárólag az egyes vállalkozások speciális igényeinek megfelelő látogatottságnövelési szolgáltatásokat nyújtunk.

Weboldala látogatottságát növeljük a leghatékonyabb online marketing eszközökkel, elsősorban a keresők felől érkező látogatottság növelésére koncentrálva elősegítendő hogy a keresőket használó potenciális ügyfelek minél nagyobb hányada Önre találhasson.

Bár keresőmarketing tanácsadást személyes találkozók formájában elsősorban csak Budapesten nyújtunk, azonban számos vidéki, határon túli és más külföldi országban működő ügyfelünknek nyújtottunk már szolgáltatásokat e-mailban és telefonon.

Leave a Reply