OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

A Gemini Hungaria Kft már 5 éve kizárólagos magyarországi forgalmazója az Olasz Palazzetti Márkának.Ezen gyártó kerti grilljei,kemencéi,kályhái forgalmazásával foglalkozunk.

A Palazzetti grillek speciális cement konglomerátumból készülnek. Jellemzője, hogy ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és hosszú élettartamot kínál. Technikai vívmányok során lehetővé vált a természetes kő vagy pala hatás kivitelezése, mely dekoratív és korszerű jelleget kölcsönöznek a készülékeknek. A munkalapok készülhetnek fagyálló klinkerből, illetve fényezett márvány granulátumból. A tűzhely tűzálló samottból van, a kiegészítők (ajtók és polcok) kültéri használatra kifejlesztett Irokó fából. A Palazzetti grilleket kívülről érdes felszínű, vízzel tisztítható, fehér műanyag alapú festékréteg fedi, mely higiénikus és hasznos használatot nyújt. Persze lehet festetlen változatban is kapni őket. A Palazzetti széles választéka több, mint 30 féle grillt foglal magába, melyek között egyes modellekhez sütőkemence is tartozik. A kemencék tűzálló anyagból vannak, melyek természetes és egyenletes sütést biztosítanak és gyakorlatilag örök életűek.

A Palazzetti kerti grilleket és kemencéket a kiváló minőséget és a rendkívül hosszú élettartamot igénylő ügyfeleinknek ajánljuk.

Az általunk forgalmazott grillekkel,kemencékkel a kertben történő sütés,főzés kiválóan kivitelezhető,hogy ön és családja a lehető legjobban élvezhesse szabadidejét.

A grillek és kemencék megvásárolhatók,rendelhetők az üzletünkben a 2030.Érd Balatoni út 78 szám alatt.

Leave a Reply