OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
A linkgyűjteményről

Az OldalGazda Katalógus egy teljesen egyedi koncepció mentén jött létre: elsődleges célja a webmestereket és a weboldal-tulajdonosokat segíteni látogatottságuk növelésében.

  • Ha ugyanis megfelelően kitölti a linkajánlást, akkor egyúttal választ fog adni az összes, oldalát érintő alapkérdésre, mely későbbiekben a szakszerű  keresőoptimalizálás kiindulópontja lesz.
  • Linkajánlása elküldése után további információkat kap arról, hogy hol és hogyan használhatja fel a linkajánláskor megfogalmazott válaszokat oldala keresőoptimalizálásában.
  • Bónuszként pedig kap egy teljes értékű linket tőlünk, mely segítségével javíthatja bizonyos helyezéseit a keresőkben.

Az oldal célja tehát ismeretterjesztő jellegű, mivel olyan alapvető kérdésekre szeretné felhívni a linkajánlók figyelmét, melyekkel a weboldalak készítői és tulajdonosai döntő többségben nem foglalkoznak, ezáltal pedig rengeteg potenciális, keresők felől érkező látogatót veszítenek el, nap mint nap.

Tegye meg Ön is az első, legfontosabb lépést oldala keresőoptimalizálása érdekében: fogalmazza meg az oldalára vonatkozó szabatos, tényszerű, tömör válaszokat a Linkajánló űrlapunkon feltett kérdésekre!

(A fordításokért köszönet a transposh-nak!)  További linkek: Bekleidung und Pflege