OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Alapításunk óta profilunk a grafikai tervezés, webfejlesztés, site és szerverüzemeltetés, hálózatkiépítés, monitorkalibrálás a magyarországi és külföldi piacnak egy nagyon profi vállalata vagyunk.
A New Time elkészíti ügyfeleinek az online verzióból származtatott offline DTP-s kiegészítő arculati elemeket is: névjegyek, mappák, borítékok, levélpapírok, kiadványok, prospektusok, szórólapok, plakátok, hirdetések, stb.
Egyre megszokottabbá válik itthon is az online kereskedelmi oldalak használata, ezáltal az e-commerce rendszerépítési szolgáltatások is.
Vállaljuk komplex elektronikus kereskedelmi weboldalak fejlesztését a háttérrendszerek integrálásával együtt.

Megoldásaink:
online arculattervezés,webdesign,webfejlesztés,
honlapkészítés, flash és 3D animációk, siteépítés, webes programozás,CMS rendszerek, E-commerce rendszerek, céges alkalmazások, vállalati-irányítási rendszerek, multimédiás Cd Rom-ok, kreatív tervezés,hirdetések, fotózás, forgatás, digitalizálás, szövegírás

Kis-és középvállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt kiemelkedő szolgáltatást nyújt a New Time Kft.

Kreatív, hatékony és innovatív megoldásokkal segítjük ügyfeleink üzleti, branding és kereskedelmi céljaik elérését az internetes technológiák alkalmazásával, és egyedi reklám koncepciókkal.
Kreatív csapatunk törekszik a használhatóságra, a teljes arculattervezésre, a webes látványterveken át, az internetes szoftverek felhasználói felületeinek megtervezéséig.

A New Time Kft. személyes tanácsadás keretében Kecskeméten érhető el, azonban számos ügyfelünknek nyújtottunk már szolgáltatásokat e-mailben és telefonon.

Leave a Reply