OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Címkék:, ,

A GSMTakács offline mobiltelefon hálózattal rendelkezik, mobilkészülékeket forgalmaz Pest megyében, 4 offline bolttal és most már webáruházán keresztül. A webshopon keresztül rendelt készülékek házhoz szállítással is rendelhetők.

A GSMTakács kártyafüggetlen mobiltelefonok forgalmazásával indult, de a Vodafone-nal való partnerségén keresztül, ma már a szolgáltató termékei is elérhetők bolthálózatán keresztül. A GSMTakácsnál az Apple termékek, piacra dobásukat követően az elsők között érhetők el.

A mobiltelefonok mind a lakossági mind az üzleti szféra számára elérhetők. A GSMTakács mobiltelefonokat szállít ki szerte az országban, Apple Iphone készülékeket továbbá PDA és GPS navigációs termékeket.

A mobiltelefon az emberek közötti egyre intenzívebb és gyakoribb kommunikációt segíti elő. Az új készülékek egyre több funkcióval rendelkeznek, így fokozzák a kényelmet és a kommunikáció, az adatátvitel hatékonyságát, a világhálóra történő felkapcsolódást.

A mobiltelefonok megvásárolhatók a GSMTakács Árkád üzletházbeli boltjában, Albertirsán, Cegléden és Nagykőrösön, illetve közvetlenül a webáruházon keresztül, házhoz szállítással.

Leave a Reply