OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Az Antenna Hungária által üzlemeltetettt földi digitális műsorszóró platformon 2010. májusától a jól ismert MinDig TV mellett, melyen 7 ingyenesen fogható digitális csatorna nézhető szoba- vagy tetőantennás vétellel, egy előfizetői kártya segítségével új fizetős tartalmak jelentek meg MinDig TV Extra márkanéven.

A kódolt adások egy kártya aktiválásával indíthatók, a kártya aktiválása nélkül 7 napig elérhetőek (a 7 nap a Szolgáltató rendszerében történő aktiváláshoz szükséges időtartam). A kártya a dekóderbe történő behelyezést követően azonnal megkezdi a visszaszámlálást.

Mielőtt a kártyát behelyezné, győződjön meg arról, hogy a szabadon fogható műsorok elérhetőek-e. Amennyiben a szabadon fogható műsorok vételével gondjai akadnak, kérjük hívja a MinDigTV ingyenesen hívható ügyfélszolgálatát (0680/90 99 00).

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik:
Szeretik a minőségi műsortartalmat kínáló magas színvonalú csatornaválasztékot
És mindehhez igen jutányos áron szeretnének hozzájutni.

A szolgáltatás előnyei:
Megfelelő vételi körülmények esetén kifogástalan zajmentes kép- és hangminőség,
a 17 legnézettebb tévécsatorna nagyon kedvező áron,
egyszerű telepítés,
egyszerű tetőantennával egy jelátalakító berendezéseel (dekóder vagy CA modul) és egy kódolt kártya segítségével fogható.

A MinDig TV szolgáltatás által havidíj nélkül biztosított legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi csatornái – M1, M2, Rtl Klub, TV2, Duna, Duna Autonómia, Euronews – mellett a szolgáltatásunk igénybe vételével az alábbi csatornákat kínáljuk: ATV, Hír tv, National Geographic, Film+, Cool, Sport Klub, Disney, Private Spice, FEM3, AXN, HBO. Az HBO (SD) csatorna külön előfizetési díj ellenében vehető igénybe.

Majdnem teljes országos lefedettség! Honlapunkon tekintse meg értékesítési pontjainkat.

Leave a Reply