OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

Profilunk a Miele gyártmányú háztartási és ipari készülékek forgalmazása, valamint használatukhoz tartozékok értékesítése. Dr. Weigert vegyszereket ( Neodisher, Gastro Star) is forgalmazunk kórházak, laboratóriumok, és nagykonyhák számára, ezeket Budapesten belül, 15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen kiszállítjuk.
2011-től a Miele cég partnereit különböző státuszba sorolja. Cégünk Miele prémium partnerként folytatja a működését. Ez egy a Miele által nemzetközileg használt olyan státusz, amivel a Miele Szaküzlet az elérhető legmagasabb szintet érte el. Forduljon hozzánk bizalommal, mi örömmel segítünk álmai készülékének kiválasztásában!

Miele készülékeket forgalmazunk, ezeket Budapesten, és 30 km-es körzetében belül díjmentesen kiszállítjuk, és üzembe helyezzük az Ön lakásán.

Minden háztartásban szükség van porszívóra, mosógépre, és egyéb háztartási cikkekre. A Miele a háztartási készülékek legmagasabb színvonalát képviseli, így az igényesebb családok részére ajánljuk.

Zavarja Önt, hogy hangos, megbízhatatlan készülékekkel van körülvéve, amiket 5-6 év után kidobhat? A Miele készülékei megbízhatóan, csendben működnek, előre láthatóan 20 év élettartammal!

Címünk 1087 Budapest Asztalos Sándor utca 9-12. Amennyiben telefonon keresztül, vagy e-mailban kíván rendelni, úgy elegendő ha Ön a kiszállításkor készpénzben fizet.

Leave a Reply