OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Egyéb kategória

Az EcoWeb Kft. 2008 novemberében alakult és kimondottan azt tűzte ki céljául, hogy zöld, megújuló energiát használó adatközpontokban üzemeltetett szervereken kívánljon elérhető árú tárhely szolgáltatást leendő ügyfeleinek.

A GreenHosting alapvetően a tárhely szolgáltatásról és a hozzá kapcsolódó domain regisztrációról szól. Ügyfeleink a méltán népszerű cPanel vezérlőpult valamennyi funkcióját megkapják. Minden tárhelyünkön PHP, MySQL, RubyOnRails és Python is elérhető. Már a legkisebb tárhely csomaghoz is korlátlan számú email fiók, ftp fiók és SSH hozzáférés is jár.

Célközönségünk mindenki, akinek fontos környezetünk megóvása, de tulajdonképpen bárki, aki megbízható szolgáltatást, professzionális kiszolgálást, korrekt hozzáállást vár el a tárhelyszolgáltatójától.

Elsősorban magánszemélyek és kisebb cégek bemutatkozó oldalára, blogjára és hasonló online megjelenési felületre vonatkozó igényét elégíti ki.

Szolgáltatásunk az ország bármely pontján, sőt azon túl is elérhető, lévén a megrendeléshez személyes jelenlétre nincs szükség. A tárhely és domain megrendelés minden fázisa e-mailben vagy faxon keresztül történik. (Csupán a szolgáltatáshoz tartozó számla kerül postázásra.)

Leave a Reply