OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

Cégünk, a Pool + Wellness City Kft. az osztrák Pool + Wellness City GmbH első magyarországi szaküzlete.
A Pool + Wellness City Kft. a 2010 – es nyári szezonban kezdte meg működését a Pool + Wellness City GmbH több mint 35 éves tapasztalatával a háta mögött. Első üzletünket Budaörsön, az ipari parkban nyitottuk meg.

Célunk, hogy ugyanazt a minőséget, sokszínűséget és designt nyújtsuk Önnek, amit az osztrák medenceszaküzlet is képvisel és ad nap mint nap vásáróinak Ausztriában.

A budaörsi Pool + Wellness City Kft az osztrák, grasdorfi székhelyű anyavállalat medenceépítés terén szerzett 35 éves tapasztalataira épít és tudja, hogy hogyan lehet mutatósan és ésszerűen medence oázissá varázsolni az Ön kertjét úgy, hogy vendégei egyik ámulatból a másikba essenek.

Cégünk többfajta medence forgalmazásával foglalkozik illetve különféle kiegészítőkkel, medence fedéssel. Pl.: Kerámia medencék, fóliás medencék, acélfalú medencék, medence takarók, medence fűtés, szolár zuhanyok, valamint különböző wellness termékek, pl. vízágyak, pezsgőfürdők, stb. Cégünk az osztrák minőséget és precizitást tükrözi!

Mindenkinek

Szeretnénk segíteni Önnek, hogy az álmainak és pénztárcájnak megfelelő legmagasabb minőségű medencét választhassa, vagy otthonát valódi wellness paradicsommá alakíthassa, ahol mindig szívesen tölti szabadidejét.

Pool + Wellness City Kft.
2040 Budaörs, Keleti utca 7.
tel: 06-23/801-014
office@poolcity.hu
www.poolcity.hu

Leave a Reply