OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Címkék:, ,

Az Audaxtrade 2000 Kft. magyar tulajdonosi körrel alakult kereskedelmi vállalkozás, mely több külföldi márkanév kizárólagos képviselője.

Működésünk első évtizedében fő profilunk a különféle hordozható világítóeszközök (elemlámpák) forgalmazása volt, cégünk az olasz Velamp és az amerikai Maglite elemlámpák hazai képviseleteként lett ismert. Az évek folyamán választékunk újabb termékekkel bővült, többek között az amerikai Leatherman multiszerszámok és a svájci-amerikai Luminox órák képviseletét is mi látjuk el Magyarországon, és pár éve elkezdtük a Challenger és a Drago motorcsónakok hazai forgalmazását is.

A Maglite lámpák mára a világ legismertebb termékei közé tartoznak, felkerültek a legsikeresebb amerikai termékek 100-as listájára, és szerte a világon emberek milliói használják öket napi rendszerességgel.

A hagyományos (izzóval szerelt) Maglite elemlámpák, masszív felépítésüknek, megbízhatóságunknak és elegáns formatervüknek köszönhetően a mai napig kedveltek vásárlóink körében.
A Maglite ledes elemlámpái az immár klasszikus formát ötvözik a modern LED technológiával.
A ledes lámpákban izzó helyett fénykibocsátó dióda (angol rövidítése a LED – light emitting diode) található, melynek legfőbb előnye a hagyományos izzóval szemben a sokkal hosszabb működést eredményező minimális fogyasztás.

Audaxtrade 2000 Kft.
1142 Budapest, Ungvár u. 64-66.
tel: 06-1/251-3368, fax: 06-1/220-9889
www.audaxtrade.hu, sales@audaxtrade.hu, www.maglite.hu, www.u64.hu

Leave a Reply