OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

Az Alkér Orsolya által alapított Magánpénzügyi Akadémia célja olyan pénzügyi szemléletmód és gyakorlati tudás terjesztése, mellyel az emberek „saját pénzgyárat” építhetnek és ezzel anyagi biztonságot és függetlenséget teremthetnek önmaguk és családjuk számára. Ugyanis a jó befektetések kiválasztásához elsősorban megfelelő személetmódra van szükség, mert nem a pénz, hanem a pénzügyi személetmód és tudás tesz gazdaggá.

A jó befektetések kiválasztásához megfelelő személetmódra van szükség. A felnőttek és a gyerekek pénzügyi képzése a célunk. Az iskolából hiányzó pénzügyi képzést az ingyenes anyagok mellett számos más formában is megszerezheti az érdeklődő. Ehhez számos anyag elérhető, például oktatócsomag, társasjáték, tanfolyamok, tréningek és konferenciák

Célcsoportunkba azok tartoznak, akiket érdekelnek a pénzügyek és a befektetések, különös tekintettel a gyerekekre és a pénzügyileg tudatos családokra.

A jelenlegi válság rávilágított arra, hogy eladósodás vár gyermekeinkre, ha nem tanulnak meg bánni a pénzzel. A Magánpénzügyi Akadémia azért jött létre, hogy megtanítsa az embereket hogyan teremthetnek anyagi biztonságot és függetlenséget önmaguk és családjuk számára. Az anyagi függetlenség eléréséhez egy különleges pénzügyi személetre van szükség, mert nem a pénz, hanem a pénzügyi személetmód tesz gazdaggá.

A termékeket és a tanfolyamokat a honlapon keresztül lehet megrendelni és a termékeket az egész ország területére szállítjuk. A tanfolyamok rendszerint Budapesten kerülnek megrendezésre.

Leave a Reply