OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A Kockajátékok Webáruház eredeti Lego játékok értékesítésével foglalkozik. A hagyományos bolti árnál kedvezőbb áron kínáljuk termékeinket, ezen felül folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat. A weboldalunkon feltüntetett játékok raktáron vannak, ezért nincs várakozási idő, a terméket Ön a lehető legrövidebb időn belül kézhez kapja.

Minden ismert és népszerű Lego építőkocka-szett megtalálható nálunk, sőt az egész család számára kiváló szórakozást nyújtó Lego társasjátékok közül is válogathatnak vásárlóink. A teljesség igénye nélkül íme néhány a nálunk kapható Lego játékokból: Duplo, City, Verdák, Star Wars, Creator, Friends, Technic, Hero Factory, Monster Fighters. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra legjobb játékot.

1-2 évesektől a 10-12 éves kiskamaszokig minden korosztály számára kínálunk Lego építőkockákat. Bár a köztudatban a Lego inkább fiús játéknak számít, de a dán fejlesztő a lányokra is gondolt a Duplo, ill. a Friends családok kifejezetten nekik szánt készleteivel.

Az építőjátékok közül a Lego játékok a legsikeresebbek világszerte, amihez nagyban hozzájárult, a kiváló minőség mellett az is, hogy ezek a játékok bizonyítottan fejlesztik a gyerekek képességeit, többek között a kreativitásukat, kézügyességüket, térlátásukat. Ezekkel az építőkockákkal a gyerekek játszva ismerkednek meg különböző témákkal anélkül,hogy ez unalmassá válna számukra.

A weboldalunkon leadott rendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el az ország bármely településére. De lehetőség van a játékok személyes átvételére is váci és budapesti telephelyeinken.

Leave a Reply