OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A Függönyország névre hallgató webshop a Függönyország Kft. fennhatósága alatt üzemel, amely a több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Fittler Kinga tulajdonában van. Pécsett már több évtizede üzemeltetjük ajándék, háztartási cikkekkel, valamint lakástextilekkel foglakozó üzleteinket, azonban webáruházunkkal szeretnénk megfelelni a modern idők követelményeinek és az internetes kereskedelem előnyeit kihasználni.

A Függönyország online kereskedés kínálatában szerepelnek fényáteresztő, sötétítő függönyök, bútorszövetek, szállodai textíliák, valamint a termékek rögzítéséhez, felszereléséhez szükséges kiegészítő alkalmatosságok. A webshop tematikus termékkategóriái között egyaránt böngészhet funkció illetve színválaszték szerint. A gyermek és bébi, dolgozó és iroda, nappali és hálószoba, konyha és étkező helyiségekbe illő dekoratív lakástextileket egyaránt megtalálja kínálatunkban.
Szolgáltatásaink között szerepel a házhozszállítás, helyszíni függönyfelmérés, karnis szerelés, varrás, ingyenes lakberendezési tanácsadás e-mailben vagy telefonon (+36/72-211-886), fogásminta elküldése levélben.

Webáruházunk szolgáltatásait bárkinek ajánljuk aki kényelmesen otthonról szeretné intézni lakástextil vásárlását.

Az weboldalon számos ingyenes cikket talál a textíliák karbantartásáról (mosás, tisztítás), méretezésével, felszerelésével kapcsolatban a hasznos tanácsok menüpont alatt. Rengeteg kérdés érkezett hazánk az előbb említett problémákkal kapcsolatban ezért reméljük, hogy a hozzánk látogatók érdeklődéssel és haszonnal olvassák majd ötleteinket, cikkeinket.

Az online megrendeléseket az ország bármely területéről elfogadjuk és a termékeket kiszállítjuk. Ellenben, ha ön pécsi lakos a kiválasztott textíliákat illetve kiegészítőket személyesen is átteheti, Új Otthon Lakástextil nevű üzletünkben, melyet a következő címen érhet el: 7625 Pécs, Citrom utca 2-6. Colonia Passage Üzletház I. emelet. Telefonos elérhetőségünk: +36 72 211-886, +36 20 5566-502

Leave a Reply