OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

Bks&Partners könyvelői iroda. Megbízható, gyors, és munkájáért garanciát is vállal. Kizárólag mérlegképes könyvelőkkel dolgozunk, de munkájukat bármikor leellenőrizheti az ügyfélkapun keresztül.

Cégek könyvelését intézzük, így lehetősége nyílik arra, hogy legális eszközökkel, csalás nélkül csökkentse adója mértékét. Bízza profikra a munkát!

Minden olyan cégnek ajánljuk, akiknek nincs idejük a csúcsforgalomban könyvelői irodák után futkosni, hanem szeretnének időt, energiát pénzt spórolni, és hagyják, hogy mi keressük fel őket. Hagyják, hogy futáraink elhozzák könyvelőinknek a szükséges bizonylatokat, amikből a lehető leghamarabb elkezdhetik a munkálatokat.

Nehéz manapság megbízható könyvelőre lelni. Mi azonban, fiatalos lendületünkkel,és közvetlen hozzáállásunkkal személyesebb kapcsolatot igyekszünk kialakítani ügyfeleinkkel. Nálunk első az ügyfél elégedettsége!

Székhelyünket Budapest XIII. kerületében találja, a Lehel tértől 1 percre. Azonban előzőleg tájékozódhat honlapunkról, valamint blogunkból a szükséges információkról. Ha van kedve, fáradjon be hozzánk egy személyes konzultációra!

Leave a Reply