OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert

A kertépítő az ön által elképzelt, megálmodott kertet megtervezi. A tervben már láthatjuk kertünk arculatát. Ekkor még sok mindent módosíthatunk, változtathatunk, átszabhatunk, hiszen ez még csak egy papírra vetett kert. Ha mindent átbeszéltünk, akkor indulhat a tényleges építés. Megrendeljük az anyagokat, hogy minden akkor legyen kéznél, amikor erre szükségünk van. Elvégezzük a talajmunkákat, megvizsgáljuk az állapotát, ekkor dől el, kell-e esetleg másik talaj vagy csak egy tápanyagpótlás is elég lesz. Ez után kell megépítenünk az öntöző rendszert, mert ennek megléte alapvető fontosságú növényeink fejlődésében. Elkészítjük az épített kerti elemeket, utakat, sütögetőket, vízarchitektúrákat, játszótereket. Ezek után jöhetnek a növények, fák, bokrok, cserjék, évelő és egynyári növények. A kert legfontosabb eleme a zöldellő pázsit az utolsó lépés a folyamatban, hiszen ez után már nem igen lehet a talajra lépni annak maradandó károsodása nélkül. A kert kész, mondhatjuk. Ekkor még tájékoztatjuk azokról a feladatokról, amik elvégzése fontos ahhoz, hogy kertje olyan legyen, amilyent megálmodott.

Minden egyes emberhez közel áll a természet stresszoldó békessége. Amennyiben Ön is hasonlóan gondolja, és rendelkezik udvarral is a megvalósításhoz, ahol kiépítheti saját kis paradicsomát, akkor miért késlekedik még? Hiszen annyi, de annyi előnye van egy praktikusan kialakított és rendszeresen ápolt kertnek. Cégünk számos kertépítészeti megoldással teszi élhetőbbé, és kényelmesebbé környezetét. Nézzen el honlapunkra, és tekintse meg referencia munkáinkat, bizonyosodjon meg szakértelmünkről Ön is.

Bárki igénybe veheti szolgáltatásunk, aki kertjéből egy édent szeretne varázsolni.

NGYENES felmérés és árajánlat készítés Budapest, Pest megye és az M3-as vonala területén. A kerttervezéstől, a minőségi öntözőrendszer telepítésig és a komplett kertépítésig.

2117 Isaszeg, Kinizsi 19

Leave a Reply