OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A KAJAPEDIA egy újonnan indult, folyamatosan bővülő közösségi adatbázis a hazánkban kapható élelmiszer termékekről, a megszokottnál bővebb és relevánsabb információkkal, részletgazdag termékfotókkal.

A termékek döntő részét várakozásaink szerint látogatóink fogják feltölteni adatbázisunkba. A termékek regisztráció nélkül pontozhatók és véleményezhetők, valamint a legnépszerűbb közösségi oldalakon is megoszthatók.

Adatbázisunk elsősorban a tudatosan táplálkozók információ igényét próbálja majd kielégíteni. Célunk, hogy a ma még kisméretű adatbázisban mielőbb megtalálható legyen a lehető legtöbb élelmiszer termék, az összetevőkre, valamint a pontos tápanyagtartalomra vonatkozó információkkal együtt.

A tudatos, egészséges táplálkozás egyik alapvető feltétele, hogy tudjuk, mit az, amit megeszünk. Élelmiszer webshopokban és egyéb weboldalakon rengeteg termék megtalálható, azonban ezek az oldalak nem szolgáltatnak elegendő információt (maximum 1-2 kisebb kép és rövid leírás). A Kajapedia nagyfelbontású csomagolás-fotóin ugyanúgy tanulmányozhatók a termékinformációk, mintha csak a boltban válogatnánk. A Kajapedia ezenkívül grafikonon is ábrázolja a tápanyagarányokat (fehérje, zsír, szénhidrát), ezzel segítve a célnak (pl. fogyás) megfelelő termék megtalálását.

Adatbázisunk ingyenes, weboldalunk a későbbiekben elsősorban online reklámok elhelyezéséből kíván majd bevételeket realizálni, de nem zárjuk ki az élelmiszer gyártókkal való marketing együttműködést sem.

Leave a Reply