OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Az Ingyen Bazár hirdetési portál oldalon, magánszemélyek és cégek is egyaránt korlátlan számban, ingyen adhatnak fel ingatlan, jármű, és egyéb kategóriában hirdetéseket, amelyeket 180 napig jelentettünk meg.

Oldalunkon lehetőséget biztosítunk 360°-os ingatlan és személyautó gömbpanoráma fotó és virtuális túra bemutatására is. Ezek a virtuális túrák új lehetőséget nyitnak meg a marketing területén, hosszabb távon költséghatékonyságukkal, és impozáns kialakításukkal. Ingyen Bazár – ingyen hirdetés feladás, gömbpanoráma fotó és 360°-os virtuális túra készítés.

A 360°-os gömbpanoráma fotó cégeknek, üzletembereknek egy új lehetőséget nyújt a marketing fejlesztésében, potenciális vevők megtalálásában az eddigi lehetőségeknél sokkal hatékonyabban és elérhetőbb áron.

A gömbpanoráma fotók a legújabb fotó technológiával készülnek, a teljes térben középen elhelyezett szemmel Ön egy 3 dimenziós tér valódi látogatójának érezheti magát. A valósághű érzetet keltő interaktív barangolással, pedig bejárhatja az egész teret, felfedezheti a hely adta lehetőségeket.

A gömbpanoráma fotók egyszerűen beépíthetők bármilyen típusú weboldalba. Lejátszásukhoz csupán a böngészőnek rendelkeznie kell az ingyenes Adobe Flash Player kiegészítőjével. Az Ingyen Bazár hirdetési portál oldal, mindenki számára nyújt határoktól függetlenül ingyenes hirdetési lehetőséget.

Leave a Reply