OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Ház és kert
Címkék:,

Szauna telepítését tervezi? A megoldás a elsőrangú, európai alapanyagokból készített G-OLDLake finn szauna vagy infraszauna kabin!

A G-OLDLake Szauna több mint tíz éve működik, fő profilja saját fejlesztésű szaunák, kabinok, valamint sószaunák építése.

A magasabb hőfokon üzemelő kályhafűtésű finn szauna mellett a wellness-iparból ismert, gyorsan felfűthető infraszauna kabin is megtalálható a kínálatban.

A cég szaunái közt kuriózumnak számít a kombinált szauna, amely az előző kettő típus pozitív tulajdonságait egyesíti. Ezzel a lehetőséggel valójában két szaunánk lehet egy helyen, miközben az üzemmódok közt szabadon válthatunk. Ha saját kertünk van, az igazán stílusos megoldás egy kültéri szauna ház építtetése. Az elegáns faépületek dupla szigetelésűek, továbbá kiegészítő fűtéssel is rendelkeznek, hogy a hideg napokon se fagyjon át az épület.

A vállalkozás a szaunákon túl más jellegű faépületek (például garázsok) gyártásával is foglalkozik, valamint szauna felszerelést (mézes szappanokat, edényeket) is forgalmaz.

Leave a Reply