OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Marketing-Mix 7000 Kft elkötelezett célja az egészséges és gyógyszermentes életmód elterjesztése. Így kezdtük el a a leghatásosabb szauna forgalmazását a fekvő napsugárszauna árusítását, mely az egészségmegőrzés egyik legjobb eszköze.

Kapható fekvő és kabinos kiszerelésben is. Minden Sunlighten szaunára teljes élettartam garanciát nyújtunk amely ma egyedülálló hazánkban. Elsősorban a minőséggel szeretnénk kitűnni a többi szaunát forgalmazó cég közül.

Szépülni és fogyni vágyó hölgyek részére nyújtunk megoldást. Nemcsak szaunát kínálunk, hanem minden kedves ügyfelünk részére egy bevált és kipróbált szauna használati útmutatást is nyújtunk: mikor és mennyi ideig érdemes használni a készüléket, pontosan hogyan alkalmazzák a nagyobb hatás érdekében.

Elsősorban fogyás, méregtelenítés, bőrszépítés és narancsbőr megszüntetésére alkalmazható a napsugárszauna. Használhatjuk akár minden nap, mivel rendkívül kíméletesen izzaszt.

Budapestre és vidékre is díjmentesen szállítjuk és üzembe állítjuk a kabinos szaunákat. Weboldalunkon található elérhetőségeken keresztül állunk minden érdeklődő szolgálatára a hét minden munkanapján. (telefonon és e-mail keresztül is)

Leave a Reply