OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Egyéb kategória

Az Euzert Uniós Továbbképző Kft. 2003-ban kezdte meg működését. Fő tevékenységünk továbbképzések, tréningek, oktatások szervezése hagyományos, mindenki számára elérhető, nyílt tanfolyamok, illetve igény szerint cégre szabott, speciális tematikával, kihelyezett/inhouse formában.

IFRS képzés nemzetközi számviteli tanfolyam

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az IFRS szerinti beszámolót, átfogó képet kapjanak a nemzetközi számvitelről és példákon keresztül elsajátítsák az IFRS gyakorlatát. Képzésünkön átláthatóvá tesszük a főbb standardek jellemzőit, a havi riportokra, belső jelentésekre, éves és hosszú távú stratégiai tervezésekre gyakorolt hatások teljes körű elemzését és bemutatását, valamint lehetőséget adunk egyedi problémáik megoldására.

Szolgáltatást ajánljuk managereknek, vezető beosztású dolgozóknak, akik szeretnének megismerkedni az IFRS rendszerével, a jövőbeni alkalmazás lehetőségére gondolva, továbbá gazdasági vezetőknek, főkönyvelőknek, controllereknek, akik a gyakorlatban szembesülnek az IFRS szerinti pénzügyi kimutatások elkészítésének nehézségeivel

Nemzetközi számviteli segítségnyújtás

Budapest, VII. kerület

Leave a Reply