Alati Katalog
Korisne stranice keresőoptimalizálásához
Kategorije: Zdravlje i Ljepota

Paleolitika paleolitski ljubitelji lifestyle razmijenu virtualnom tržištu.

Artritis, hipertenzija, dijabetes, laktozu, pelud alergije pati? Upoznajte paleolitika način prehrane! Nemojte ga ostaviti u tebi da žive u farmaceutskoj industriji i proizvođači hrane toksina sjajni staniol pakiranje! Naš dućan sjemenke, pelyhek, lisztek, Melje, sušeno voće, prirodna sladila, Ulja, Masti, ecetek, real maslinovo ulje, Zamjene za mlijeko, i koncentrati, sók, és ételízesítők, natúr lekvárok, szörpök, italok, és a paleolit táplálkozással foglalkozó könyvek kaphatók.

A paleolit táplálkozás sok betegséget segít elkerülni, vagy a már kialakult betegségeknél csökkenteni azok tüneteit, szövődményeit. Persze a betegségeket nem minden esetben lehet teljesen meggyógyítani még életmódváltással sem, de ha a közérzetünk javul, vagy ha a gyógyszer adagjaink csökkenthetők, azt hiszem máris sokat, nagyon sokat léptünk a javulás útján előre.

A környezetünkben is sokszor látjuk, csepp gyerekeknél is sajnos, hogy hiába tartja már-már eszkéta módon a cukor-diétáját, nem hogy nem megy le, de 25-26-os cukorértékeket produkál! Hallani is borzasztó! És bizonynem tudnak mit kezdeni vele, hacsak nem emelni az inzulin adagját, vagy gyógyszert váltaniAztán marad az ima. Imádkozni azért, hogy a szövődmények minél később jelentkezzenek. Mert jelentkeznek, az biztos! Csupán idő kérdése.

A futárszolgálattal történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A furtárszolgálattal megrendelt csomagok a feladást követő 1-2 munkanapon belül érnek el Hozzád. A házhozszállítást csomagonként 40 kg-ig a trans-o-flex Logistics Group futárszolgálat vállalja. A megrendelt csomag átvételére Pick Pack Pontokon keresztül is lehetőség van. A Pick Pack Pontokon keresztül történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá rendkívül praktikus, hiszen amikor az ideje azt lehetővé teszi, a Hozzád legközelebb eső Pick Pack Ponton átveheted a küldeményt. A csomag a feladást számítva 3-5 nap alatt érkezik a Pick Pack Pontra, gdje 5 napon keresztül őrzik azt. A csomagok továbbítására Pick Pack Ponton keresztül 20 kg-os súlyhatárig van lehetőség. Személyes átvételre előzetes egyeztetés után van lehetőség: Budapest III. kerületében (1039 Budapest, Baross u.. 10.), Budapest IV. kerületében a Szavanna Szépségstúdióban (1041 Budapest, Závodszky Zoltán u. 1.), Pomázon Caffé BonBon csokoládébolt és boráriumban (Pomáz, Tas utca 1.)

Dopust jedan Odgovor