Alati Katalog
Korisne stranice keresőoptimalizálásához

Naš je cilj stvoriti portal, gdje se ljudi, ako je samo nekoliko minuta do, ali i feltöltődhetnek. Tako mnogi blogovi, portala i drugih medija se nositi s lošim stvarima, odlučili smo da smo tek sada samo pozitivne, Ćemo objaviti materijala vezanog uz optimističan pogled na svijet. (Ponekad mi dati apsolutni položaj irelevantnim stvarima.)

Svatko je dobrodošao na mjesto. Minden egyes téma úgy lesz tálalva, hogy az egészen fiataloktól az idősebb korosztályig mindenki meg fogja találni a saját témáit és bejegyzéseit. A bejegyzések kortól, nemtől, vallástól, politikai nézetektől maximális mértékben függetlenek lesznek így ahogy ezt már korábban megírtuk bárki feltöltődhet segítségükkel.

Nem tudjuk, hogy mekkora látogatottsággal számolhatunk de úgy gondoljuk, hogy bevett, rossz emberi szokásnak tekinthető a rossz hírek utáni vágy. (Talán egy káros szenvedélynek tekinthető eme szokásunk is.) A negatív hírek iránt nagyobb az igény (hangzik el ez oly sok felmérésben, kutatásban) ám közben gyakran elfelejtik, hogy a pozitív hírekből mennyire kevés van jelen. Mi most ebben segítünk olvasóinknak. Összegyűjtünk mindenféle pozitív hangvételű irományt, melyre bárki kíváncsi lehet. Nem remélünk több ezres látogatottságot, ha senki más nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, akkor a saját energiáinkat fogjuk feltölteni a blog szerkesztésével és olvasásával.

Ha azt hisszük, hogy senkit nem érdekel a velünk történt jó dolgok, akkor ideje lenne végre elgondolkodunk kicsit a hiedelmeinken. Mindannyian szeretünk hallani mások sikereiről, képességeiről és a velük megtörtént jó dolgokról. De mindez lehet igaz egy kisebb csoportra, közösségre de akár egy egész országra is. Tehát a blog az egészen apró pozitív történésektől a különösen nagy változásokig mindenről be fog számolni.

Ha pozitív, jó dolgokkal vesszük körül magunkat, nem stresszelünk, nem szorongunk és mindig a jóra törekszünk, akkor életünk minden egyes mozzanata mosolyogva fog visszaköszönni és hálásak leszünk azért amiért élünk. Persze mindezt úgy tesszük, hogy közben felismerjük a dolgok jó és rossz jelzőit. Nagyon sok dolog szubjektív mércék alapján kerül a jó illetve a rossz kategóriába. Az első legfontosabb lépés felismerni magunk számára a jó dolgokat és elfogadni a mások által jónak tartott életutakat. Ha mindenki ehhez mérten fog cselekedni élete során, akkor egy szebb jövőt tudhat majd maga után.

Amennyiben neked is elnyerte tetszésedet a célkitűzésünk és azonosulni tudsz azzal, hogy a pozitív hírekre igen is szükség van és mindezt te magad is felvállalod, akkor kérünk, hogy segíts elterjeszteni az oldal hírét te is.

Dopust jedan Odgovor