OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Ha igazán sokoldalú táplálékkiegészítőt keres, a méhpempő gyógyerejében nem fog csalódni! A kínaiak és az egyiptomiak már évezredekkel ezelőtt felfedezték, hogy a méhkirálynő tápláléka az emberi szervezetre is jótékonyan hat. Napjainkban a kutatások sokat foglalkoznak a méhpempő hatásaival és fény derült rá, hogy különleges összetételének köszönhetően számtalan betegség ellen nyújthat segítséget. Mivel immunerősítő hatású, fokozza a szervezet védekezőképességét és általános regenerál, roborál. Hosszan elhúzódó betegségek és műtétek után lerövidíti a lábadozás idejét, energiával tölt fel. A tiszta méhpempő méregtelenítőként is használható, eltávolítja lerakódott toxikus anyagokat.

A méhpempő nem gyógyszer, mégis sok betegség ellen hatékony. Teljesen természetes tápanyagforrás, mely koncentráltan tartalmazza a legértékesebb vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat. Gyógyászati célokra történő felhasználása többezer éves múltra tekint vissza. Számos ókori kultúrában ismerték és alkalmazták a méhpempő jótékony hatásait és napjainkban is egyre többen köszönhetik neki gyógyulásukat.

Már csecsemőkortól használható, hiszen a méhpempőben található tápanyagok támogatják a koraszülött babák fejlődését és erősítik immunrendszerüket.

Terhesség alatt a tejelválasztást serkenti, a meddő nőket és férfiakat pedig a mielőbbi gyermekáldáshoz segíti hozzá a tiszta méhpempő.

Budapesten

Leave a Reply