OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A Herbalance Kft. 1998-ban jött létre, 100%-ban magyar tulajdonú cégként. A Herbalance Kft. vegyszermentes környezetben termelt, tartósítószer nélkül előállított, teljes körű szaktanácsadással átadott kiváló minőségű bio-készítményeket forgalmaz saját hálózatán keresztül.

Az egészségmegőrzéshez, egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek, népgyógyászati tradícióval rendelkező teák, étrendkiegészítők, bio- és szépségkozmetikai termékek találhatók kínálatunkban.

Termékeink kifejlesztése során a tudomány legújabb eredményeit ötvöztük a gyakran több évszázados népgyógyászati tapasztalatokkal.

Termékeink hatásukat a szervezet egyensúly kialakításának és stabilizálásának elősegítésével, a szervezet önszabályozó- és védekező rendszerek aktivizálásával fejtik ki.

Termékeinket minden korosztály számára ajánljuk a gyerekektől az idősekig, illetve mindazok számára akik egészségesen szeretnének élni, fontos számukra az egészségmegőrzés.

Amiben termékeink tudnak segíteni: egészségmegőrzés, betegségek megelőzése, esetleges tünetek megszüntetése, szépségápolás.

Termékeinket a megadott weblapunkon a webáruházunkban lehet megvásárolni, vagy telefonon is le lehet adni a központi számon a rendelést, vagy pedig személyesen a Budapesten ill. Szegeden található raktárunkban lehet vásárolni.

Leave a Reply