OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

A NATURASOFT Magyarország Kft. 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalkozás. Cégünk jelenleg kizárólag a magyar jogszabályoknak megfelelő és magyar nyelvű ügyviteli programok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Kollegáink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a dobozos (értsd: azonnal használható) ügyviteli szoftverek témakörében. Széleskörű igényeknek megfelelő, kiváló minőségű, hálózatosan is megbízhatóan használható, SQL alapú szoftvereket készítünk. Jelenleg ügyfeleink száma mára már meghaladta a 9 000-es számot!

Házipénztár program már 10.900 Ft-tól! Házipénztár kezelése egyszerűen és gyorsan! Pénztárbizonylatok nyomtatása, időszaki pénztárjelentés készítése.Amennyiben egyetlen forintos házipénztár készpénzforgalmának minél egyszerűbb nyilvántartása a cél, úgy a NATURASOFT Házipénztár Start házipénztár programot javasoljuk.

Abban az esetben, ha egy cégen belül több házipénztárt kell párhuzamosan kezelni és/vagy valutás készpénzforgalom nyilvántartására is szükség van, úgy a NATURASOFT Házipénztár Standard házipénztár programunkat ajánljuk figyelmébe.

Cégeknek,vállalkozásoknak

Ügyvitelt könnyíti meg.

Budapesten, de az ország bármely részéről rendelhet.

Leave a Reply