OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához

Cégünk a Gemini Hungária Kft Olaszországból importált pellett kandallók és kátyhák, illetve hamuporszívók és egyéb fűtéstechnikai berendezések forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával foglalkozik.

Vállalatunk által Magyarországon forgalmazott LAVOR ASHley Olasz szárzamású motoros hamuporszívók a saját fém tartályukba szedik össze a beszívott hamut. Használat után a gyűjtő tartályt csak ki kell borítani “illetve” akár ki is lehet öblíteni vízzel, mivel az anyaga rozsdamentes acél. A köveztekő típusok elérhet?k nálunk: Lavor ASHley 200, 310, 800, Double, Twin,RIU
Az aktuális akciókról érdeklődjön elérhetőségeinken!
http://www.pellet-kandallo.hu
Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

A fent említett hamuporszívókat, ajánljuk minden kandallót, kátyhát használónak. Hatalmas segítséget nyújt berendezése tisztántartásába!

Segítséget nyújt könnyen és gyorsan kitisztítani elkoszolódott kandallóját, kátyháját, grillsütűjét.

Termékeinkről tájékozódhat a www.pellet-kandallo.hu honlapon, illetve webshopunkban a www.gemini.addel.hu címen. Amennyiben személyesen szeretné feltenni kérdéseit, szeretettel várjuk bemutatótermünkbe: 2030 Érd, Balatoni út 78-as számon. Kérdését a 06202590970-es telefonszámon is felteheti.

Leave a Reply