OldalGazda Katalógus
Hasznos segítség oldalad keresőoptimalizálásához
Kategóriák: Üzlet és pénzügy

A PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió a nyomdaipar és irodaszer kereskedelem területeken működik már évek óta. Teljes körű nyomdai tervezést és kivitelezést is vállalunk a névjegykártyától kezdve az óriásplakátig. Ezen felül foglalkozunk bélyegzők és pecsétek széles skálájának gyártásával és javításával is.

A bélyegző cégünk egyik magától értetődő, mégis elengedhetetlen eszköze. Nemcsak hitelesítésre, de információk megosztására is alkalmazható. Webáruházunkban lehetősége van kedvére válogatni a bélyegzők közül, és megtervezni azt az Ön elképzeléseinek szerint. Amennyiben igény van rá, keresse fel munkatársunkat az oldalon található elérhetőségeken és munkatársunk ingyen összeállítja a bélyegző lenyomatának formáját.

Mikro-, kis- és középvállalatok és egyéb gazdasági társaságok, hivatalos intézmények, kórházak, rendőrség, önkormányzatok részére egyaránt.

Bélyegzőt használunk hivatalos irataink hitelesítésre aláírásunk mellett, alkalmas tömeges boríték megcímzésére és egyéb marketing tevékenységekre is. Orvosok és ügyvédek is pecséttel hitelesítik hivatalos irataikat.

Online megrendelheti a gyorsbelyegzokeszites.hu oldalon, vagy személyesen a Budapest III. kerület, Bécsi út 171. szám alatt.

Leave a Reply